Ga naar hoofdinhoud
Bezoekers bij schuttersstuk van Frans Hals in de schutterszaal.

Steun ons

Raak betrokken bij het Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum kan je steun bijzonder goed gebruiken voor aankopen, restauraties, onderzoek, tentoonstellingen en educatieve programma’s. Schenken kan eenmalig, maar ook structureel met een vast bedrag over een langere periode.

OF DONEER DIRECT EENMALIG

Elke eenmalige donatie – groot of klein – is meer dan welkom!

DONEER DIRECT VIA TIKKIE

€ 10 € 25 € 50 Zelf gekozen bedrag

Mannelijke bezoeker poseert voor een schuttersstuk van Frans Hals in het Frans Hals Museum.

WAAROM IK HET FRANS HALS MUSEUM STEUN

“Ik vind het geweldig om de kunst in Haarlem te ondersteunen en actief te betrokken zijn bij het museum. De jaarlijkse Soiree is voor mij de kers op de taart.”

Een Vriend van het Frans Hals Museum

Schenken

Naast het geven van financiële steun, kun je ook een object schenken. Het museum is ontzettend blij met dit soort schenkingen. We moeten echter selectief zijn bij het verwerven van nieuwe objecten. Alleen objecten die passen in ons collectiebeleid kunnen wij aannemen. 

Om een verzoek tot donatie van een object in behandeling te nemen, verzoeken wij een digitale foto en zoveel mogelijk informatie over het object te sturen.

Mail ons

Culturele ANBI

Het Frans Hals Museum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een culturele ANBI (algemeen nut beogende instelling). Begunstigers van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Logo ANBI (zwart wit)

Begunstigers

Kunst is een weldaad voor de wereld. Onze begunstigers – sponsors, partners en fondsen – delen die overtuiging met ons. Maar ze delen ook geld, goed of kennis met het museum om onze gezamenlijke missie mogelijk te maken: mensen van alle leeftijden en achtergronden raken met kunst.

FRANS HALS MUSEUM

Groot Heiligland 62, Haarlem


Dinsdag t/m zondag geopend
van 11.00 - 17.00 uur

LOCATIE HAL

Grote Markt 16, Haarlem

Tijdelijke tentoonstellingen met
moderne en hedendaagse kunst

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief