Ga naar hoofdinhoud
Rondleider geeft verhaal op zaal aan bezoekers.

Groepen

Groepen zijn van harte welkom in het museum

Groepskorting

Bezoek je het museum met een groep? Vanaf 10 personen kun je gebruik maken van groepskorting. Door de kleine ruimtes in het museum vragen we groepen groter dan 15 personen zich te verdelen in meerdere kleine groepen bij het binnengaan van de zalen. Tickets bestel je van te voren via onze ticketpagina. Ben je werkzaam bij een touroperator en bezoek je vaker met je groep het museum? Dat zien we natuurlijk graag! Vraag naar de mogelijkheden per mail.

Rondleider geeft verhaal op zaal aan bezoekers.

Rondleiding

Reserveer met je groep een rondleiding en ontdek de verhalen achter de kunst in het Frans Hals Museum. Een ervaren rondleider leidt je langs de topstukken uit de collectie. Tijdens Maarten van Heemskerck van 28 september 2024 tot en met 19 januari 2025 is het ook mogelijk een rondleiding door deze tentoonstelling te boeken.

  • Rondleidingen zijn dagelijks te boeken om 11.30 uur en 13.30 uur.
  • Kosten 90 euro per groep van maximaal 15 personen per rondleiding (excl. entreetickets).
  • Duur: 1 uur.

Wil je langskomen met een eigen gids? Dat kan met een maximale groepsgrootte van 15 personen, maar enkel in overleg. Meld jouw groep aan via info@franshalsmuseum.nl en koop je tickets online.

Reserveren

Vrouwelijke bezoeker bekijkt de menukaart van museumcafé Cleeff.

Cleeff Frans Hals

Wil je met jouw groep bij ons lunchen of genieten van een koffie met gebak? Bij Cleeff Frans Hals geniet je van heerlijke koffie en huisgemaakte lunch en taart, binnen én buiten op het terras in de patio. Je kunt ons bereiken via de ingang in het Frans Hals Museum en de ingang aan het Groot Heiligland 56. Voor groepen kun je reserveren via onderstaande contactgegevens.

Reserveren

FRANS HALS MUSEUM

Groot Heiligland 62, Haarlem


Dinsdag t/m zondag geopend
van 11.00 - 17.00 uur

LOCATIE HAL

Grote Markt 16, Haarlem

Tijdelijke tentoonstellingen met
moderne en hedendaagse kunst

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief