Ga naar hoofdinhoud
Vrouwelijke bezoeker bekijkt schilderij van Dirck Hals.

Bereikbaarheid

Lopen

Het Frans Hals Museum is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het NS-station Haarlem. Vanaf de Grote Markt loop je de Grote Houtstraat in tot aan de Gedempte Oude Gracht waar een oversteek met stoplicht is. Hier ga je linksaf. De tweede straat rechts is het Groot Heiligland.

Locatie HAL
Locatie HAL ligt aan de Grote Markt en tussen het NS-Station Haarlem en het Frans Hals Museum in. Het is 13 minuten lopen vanaf NS-station Haarlem en 7 minuten lopen van het Frans Hals Museum Groot Heiligland.

Bezoekers lopen op straat naar het Frans Hals Museum.

Bus

Plan je reis naar het Frans Hals Museum via de reisplanner of via +31 (0) 900 9292.

Exterior of the Frans Hals Museum.

Auto

De parkeergarages Houtplein en De Kamp liggen beide op 5 minuten lopen vanaf Frans Hals Museum Groot Heiligland. Parkeergarage Appelaar ligt op 3 minuten lopen vanaf locatie HAL. Met een gehandicapten-parkeerkaart mogen auto’s in heel Haarlem gratis staan op algemene parkeerplaatsen voor gehandicapten én in algemene parkeervakken. De kaart is niet geldig in de parkeergarages.

Fiets

Je kunt het beste je fiets parkeren in de Tempeliersstraat (Fietsenstalling Blauwe Tram). Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen via het Houtplein en de Gasthuisvest naar het Groot Heiligland.

Locatie HAL
Voor locatie HAL is fietsenstalling Smedestraat het dichtstbij, vanaf daar loop je zo naar de Grote Markt.

FRANS HALS MUSEUM

Groot Heiligland 62, Haarlem


Dinsdag t/m zondag geopend
van 11.00 - 17.00 uur

LOCATIE HAL

Grote Markt 16, Haarlem

Tijdelijke tentoonstellingen met
moderne en hedendaagse kunst

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief